Ποιοι είμαστε

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στον χώρο της Κοπής , Επεξεργασίας και Συγκόλλησης των Μετάλλων, καλύπτοντας τις ανάγκες του χώρου με μία μεγάλη ποικιλία ειδών που απευθύνονται σε όλους τους κατασκευαστές από τον μεμονωμένο Φανοποιό, σιδηροκατασκευαστή μέχρι και τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες.

Προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει στην Κρητική Αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, προσπάθησε με γνώση, μέθοδο και κόπο και κατάφερε να εμπορεύεται τα προϊόντα των μεγαλύτερων και καλύτερων Ευρωπαίων κι όχι μόνο Κατασκευαστών .

Προτρέποντας τους πελάτες να συζητούν για κάθε πρόβλημα που τους απασχολεί, όπως την επιλογή μηχανών – εργαλείων, συγκολλητικών υλικών, του βέλτιστου τρόπου που μπορούν να συγκολληθούν νέα υλικά κλπ , έγινε αρκετές φορές δέκτης πληροφόρησης σοβαρών προβλημάτων υγιεινής κι ασφάλειας.

Δεν μένει όμως απλός παρατηρητής των προβλημάτων και δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό, αφού ο πελάτης, για την Τεχνική Μετάλλων πρώτα είναι Άνθρωπος και Φίλος και μετά οικονομικό μέγεθος.

Έτσι ξεκίνησε από τα πρώτα του βήματα και συνεχίζει και σήμερα, ικανοποιημένος από την Αγορά που με το αλάθητο ένστικτό της, του το αναγνωρίζει και τον στηρίζει συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια.

To 2007 ιδρύει την εξειδικευμένη εταιρεία ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ορίζοντας ως αποστολή της να εξασφαλίζει σε κάθε εργαζόμενο την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από όλους τους πιθανούς κινδύνους, με ειδικότητα στο να προτείνει υπεύθυνα την πιο αξιόπιστη λύση, αφού συνδυάσει την τεχνογνωσία με τις δραστηριότητες του πελάτη της , για προστασία από την «κορυφή ως τα νύχια» , έχοντας τη Δυνατότητα να διαθέτει πιστοποιημένα Μ.Α.Π. κι εξοπλισμό των πιο επώνυμων κατασκευαστών, και διαρκή Στόχο να παρακολουθούν τη Νομοθεσία και τις Τεχνολογικές εξελίξεις στην ασφάλεια και την υγιεινή της εργασίας.